Безпечне хобі: продажі та покупки в Інтернеті


Продавати гарні речі в Інстаграм або непотрібні речі на OLX, полювати за знижками в інтернет-магазинах та рідкісними книгами на сайтах колекціонерів… - займайся улюбленою справою безпечно.

Якщо ти купуєш або продаєш на сайтах OLX, Prom, Ria, Craft, Shafa та ін., тобі варто захистити свої гроші від шахраїв. Адже кожного дня вони створюють десятки фальшивих оголошень та шукають жертву, в якої крадуть дані платіжної картки. Як захистити свій рахунок? Користуйся prepaid-карткою Visa інша.


180 шахрайських інтернет-магазинів та неосяжну кількість фальшивих оголошень на офіційних платформах було відкрито за останній рік. Збиток - понад 1 млрд гривень (дані Кіберполіції України).
______________________________

PREPAID-КАРТКА – ЦЕ ІНСТРУМЕНТ БЕЗПЕЧНОГО CASHLESS-ЖИТТЯ. ЦЕ ДЕБЕТОВА КАРТКА, ЯКУ МОЖНА ПРИДБАТИ У МАГАЗИНАХ БІЛЯ ДОМУ БЕЗ БАНКІВ ТА НАДАННЯ ДОКУМЕНТІВ (ПАСПОРТ, КОД), АКТИВУВАТИ ЧЕРЕЗ СМС НА УКРАЇНСЬКИЙ НОМЕР (KYIVSTAR, VODAFONE, LIFECELL), ПОПОВНИТИ НА НЕОБХІДНУ СУМУ ТА КОРИСТУВАТИСЯ ВСІМА ПЕРЕВАГАМИ БЕЗПЕЧНИХ БЕЗГОТІВКОВИХ ПЛАТЕЖІВ.
______________________________

ЯКЩО ТИ КУПУЄШ В ІНТЕРНЕТІ

  •  захисти своє дозвілля (шоппіг має бути безпечним: не залишай інформацію основної (заробітної/кредитної) картки на сайтах - сплачуй prepaid-карткою Visa інша з невеликою сумою)
  •  купуй для себе будь-які товари - ніхто не дізнається (конфіденційність картки Visa інша - це твоя приватність, тому купуй будь-які товари, а інформація про це залишиться лише між тобою та карткою)
  •  керуй рахунками з дому (отримай картку в магазині біля дому та керуй картками у додатку Uplata - так ти не витрачатимеш час на візити до банку)

ЯКЩО ТИ ПРОДАЄШ В ІНТЕРНЕТІ

  •   захисти своє хобі (продавай речі через Інстаграм або на маркет-плейсах безпечно! Отримуй сплату за товари на передплачену картку, а не на основну - так дані основної картки та всі твої збереження будуть недосяжними для шахраїв)
  •  зроби свою справу ефективнішою (отримуй передплату за товар на Visa інша та заощаджуй - не переплачуй за “Наложений платіж”)
  •  розвивайся швидше (з передплаченою карткою ти не витрачаєш час на банки, не витрачаєш гроші на обслуговування, а приділяєш час своєму хобі та швидко вирішуєш фінансові задачі)

Замовити картку можна на сайті
https://uplata.ua/insha. А також придбати у своєму місті біля дому - адреси точок продажу шукай на нашому сайті https://uplata.ua/points


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Результати розіграшу 10 брендових подарунків Uplata

Умови акції

Як подарувати гроші креативно